طرز تهیه جامبوشلز ویلی خوشمزه در خانه به آسانی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
جامبوشلز یا پاستای صدفی یک غذای خوشمزه و بسیار مناسب به خصوص برای مهمانیها است. چون از هر جهت هم از نظر پخت و هم از نظر سرو و خوردن بیدردسر و راحت است. این
پاستا
را با مواد مختلفی میتوانیم درست کنیم، اما موادی که در نظر گرفتیم، ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجاتی مثل کرفس و فلفل دلمهای است با دو مدل پنیر گودا و
پنیرخامهای ویلی
! با ما همراه باشید تا طرز تهیه جامبوشلز را با جزییات مرور کنیم
مواد لازم برای تهیه جامبوشلز ویلی
پیاز نگینی خرد شده
یک عدد
سیر
یک حبه
کرفس (ریز خرد شده)
یکدوم ساقه
فلفل دلمهای (ریز خرد شده)
یکدوم عدد
گوشت چرخ کرده
۱۵۰ گرم
آویشن
یکچهارم قاشق چایخوری
گوجه فرنگی (خرد شده)
یک عدد
پنیر خامهای ویلی
150 گرم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
جامبوشلز پخته و آبکش شده
به مقدار لازم
پنیر گودا (رنده شده)
۱۰۰ گرم
جعفری (ریز خرد شده)
یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه جامبوشلز ویلی
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. سیر، کرفس و فلفل دلمهای را هم ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، آویشن را اضافه کنید. گوجه را خرد کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید.
مرحله دوم
در ادامه پنیر خامهای ویلی را با نمک و فلفل اضافه کنید و حدود یک تا ۲ دقیقه مواد را هم بزنید.
مرحله سوم
یک قابلمه را پر از آب کنید و جامبوشلزها را مطابق دستورالعمل روی بسته پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
مرحله چهارم
بعد از این که مواد و جامبوشلزها کمی خنک شد، مایه را داخل تک تک جامبوشلزها پر کرده و داخل یک ظرف مناسب بچینید. پنیر رنده شده و جعفری خرد شده را روی تمام جامبوشلزها بریزید و ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. جامبوشلز ویلی آماده است آن را از فر بیرون آورده و نوش جان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است