شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت

طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت

طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: 60 تا 90 دقیقه

مناسب برای: 5 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

اسپاگتی غذایی است که سریع آماده می‌شود و از غذا‌های مورد علاقه کودکان است. اسپاگتی را می‌توان با سس‌های متنوع و مواد مختلفی درست کرد. سس گوشت یکی از سس‌هایی است که محبوبیت زیادی دارد، البته افرادی که گیاه‌خوارهستند یا به دلایل سلامتی نمی‌توانند گوشت مصرف کنند، با استفاده از طرز تهیه‌ای که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد سس اسپاگتی بدون گوشت را تهیه کنند. مواد لازم برای تهیه اسپاگتی بدون گوشت پیاز متوسط چهار عدد سیر چهار حبه گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شده) دوازده فنجان نمک چهار قاشق چای‌خوری برگ بو سه عدد مرزنگوش خشک دو قاشق چای‌خوری ریحان خشک نصف قاشق چا‌خوری رب 300 گرم شکر قهوه‌ای یک سوم فنجان اسپاگتی یک بسته پنیر پارمسان به مقدار لازم طرز تهیه سس اسپاگتی بدون گوشت پیاز را پوست کنده و خرد کنید داخل روغن تفت دهید، سیر را پوست کنده و کاملا ریز یا له کنید. گوجه فرنگی، برگ بو، ریحان و مرزنگوش را همراه با نمک و فلفل به پیاز داغ اضافه کنید. صبر کنید تا بجوشد، سپس حرارت گاز را کم کنید و نزدیک به ۲۰ دقیقه روی گاز بگذارید و گاهی هم بزنید. در آخر رب و شکر قهوه‌ای را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید. می‌توانید در صورت تمایل قارچ، فلفل دلمه‌ای و سبزیجات مورد علاقه‌تان را به آن اضافه کنید، حدود ۱ ساعت بدون درب روی حرارت قرار دهید. برگ بو‌ها را از سس خارج کنید و روی اسپاگتی بریزید، اسپاگتی را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و پنیر پارمسان رنده شده را روی آن بریزید. طرز تهیه اسپاگتی اسپاگتی را معمولا به صورت آبکش مصرف می‌کنند، اما بیشتر ما عادت داریم که آن را دم کنیم. بنابراین توضیح هر دو روش را در ادامه بخوانید. اسپاگتی را با کمی نمک و مقداری کمی روغن بجوشانید،  پس از حدود ۱۵ دقیقه و وقتی که نرم شدند آن‌ها را آبکش کنید و همراه با سس تهیه کرده میل کنید. در صورتی که قصد دم کردن اسپاگتی را دارید، کف قابلمه را کمی چرب کنید و بسته به سلیقه ته‌دیگ مورد نظرتان را کف آن بگذارید. مقداری از اسپاگتی آبکش کرده را کف قابلمه بریزید و یک لایه از سسی که آماده کردید را روی آن بریزید، به همین شکل ادامه دهید تا سس و اسپاگتی با هم مخلوط شوند. درب قابلمه را ببندید، حرارت گاز را کمی زیاد کنید. وقتی بخار گرفت حرارت را کم کرده و روی آن دم‌کنی قرار دهید. شما برای سس اسپاگتی بدون گوشت از چه دستوری استفاده می‌کنید؟

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است