طرز تهیه پاستا کراکف
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
فرقی نمیکند که از گوشت استفاده کنید یا مرغ یا سوسیس. برای دوستداران پاستا، این غذا با هر سس و چاشنی که باشد، دوست داشتنی است. این بار طرز تهیه پاستا کراکف را به شما آموزش میدهیم. اگر طرفدار کرافک باشید و از طعم سیر و گوجه هم لذت ببرید، این پاستا به نظرتان ایدهآل خواهد رسید.
مواد لازم برای تهیه پاستا کراکف
پاستا لولهای
یک بسته
کراکف
۲۰۰ گرم
برگ ریحان تازه
به مقدار دلخواه
کنجد
دو تا سه قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی
مقداری برای تفت دادن
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط
سه عدد
گوجه گیلاسی
۲۰۰ گرم
سیر
دو حبه
نمک و فلفل
به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا کراکف
مرحله اول
ابتدا گوجه فرنگیها را شسته و همراه با نمک و فلفل، در مخلوطکن، پوره کنید.
مرحله دوم
آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید، کمی نمک و روغن در آن بریزید و پاستاها را در آب بجوشانید. اما نه آنقدر که نرم شوند. پاستای شما در مرحله بعد با آب گوجه هم خواهد پخت، پس نگذارید کاملا در آب جوش نرم شود و فورمش را از دست بدهد.
مرحله سوم
در یک تابه پهن پوره گوجه را با کمی روغن روی اجاق بگذارید و تا جمع شدن نیمی از آب گوجه صبر کنید.
مرحله چهارم
در یک تابه دیگر، کراکفهای حلقه شده را سرخ کنید. سپس همراه با آنها، کنجدها را کمی تفت دهید، اما نه آنقدر که رنگ کنجدها تیره شود. در مرحله بعد، سیر و گوجه گیلاسیها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. مراقب باشید که گوجهها بیش از اندازه سرخ و له نشوند.
مرحله پنجم
پاستا را بعد از آبکش کردن، در تابهای که سس گوجه در آن میجوشد بریزید و آن را با سس گوجه مخلوط کنید. سپس کراکف و ترکیبهای همراه با آن را به تابه اصلی اضافه کنید.
مرحله ششم
در آخرین مرحله برگهای ریحان را به مواد اضافه کنید و یک قاشق روغن زیتون (در صورت تمایل بودار) روی پاستا بریزید. پاستای شما آماده است. میتوانید آن را با همین تابه سرو کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است