طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه همراه با عکس مرحله به مرحله
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
پنکیک هم از آن صبحانههایی است که همه تصور میکنند تهیه کردنش را بلد هستند و کمتر کسی از پس آماده کردن آن با ظاهری خوب و بافتی پفکی برمیآید. پنکیک را میتوانید یک صبحانه کامل بدانید که در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود و تا چند ساعت شما را سیر نگه میدارد؛ صبحانهای که شما را از ایستادن در صف نانوایی ابتدای صبح بینیاز میکند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه پنکیک ساده را با عکس مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم تا با سلیقه خودتان، آن را طعمدار و سرو کنید. پنکیک ساده طعمی خوشایند و بافتی پفدار دارد که میتواند هرکسی را وسوسه کند.
مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده و خوشمزه در خانه
آرد
یک پیمانه
شیر پرچرب کاله
سه چهارم پیمانه
کره پاستوریزه کاله
50 گرم
شکر
یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ
یک عدد
بیکینگ پودر
یک قاشق مرباخوری
وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
نمک
یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه در خانه
مرحله اول
برای تهیه یک صبحانه خوشمزه آمادهاید؟
پنکیک را هم میتوانید با بیکن و پنیر چدار
مخلوط کنید و هم میتوانید به صورت ساده تهیه و سرو کنید. برای تهیه یک صبحانه سریع و خوشمزه پنکیک ساده بهترین گزینه است؛ پس همین حالا مواد لازم برای تهیه را آماده کنید، یک موزیک انرژیبخش پلی کنید و دست به کار شوید. ابتدا 40 گرم از
کره پاستوریزه کاله
را در تابهای کوچک روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا آب شود. شما همچنین میتوانید برای آب کردن کره از مایکروویو نیز کمک بگیرید.
مرحله دوم
سپس
شیر پرچرب کاله
را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ و کره آب شده را به آن اضافه کنید و با همزن دستی خوب مواد را با هم مخلوط کنید. بد نیست بدانید که طرز تهیه
پنکیک صبحانه سوئدی
هم چیزی شبیه به همین پنکیک خودمان است.
مرحله سوم
آرد الک شده، شکر، نمک و بکینگ پودر و وانیل را نیز آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که بافت آن یکدست شود. البته اگر وگان هستید و شیر مصرف نمیکنید، میتوانید
پنکیک وگان
را برای صبحانه خود انتخاب کنید.
مرحله چهارم
دقت داشته باشید که برای مخلوط کردن آرد با مواد، به جای همزن برقی از قاشق یا همزن دستی استفاده کنید تا پنکیکتان در زمان طبخ کمی پفدار و پوک شود. در همین حین ماهیتابه نچسب را داغ کنید، اگر ماهیتابه نچسب ندارید می توانید مقداری کف تابه را با کره چرب کنید تا پنکیک به کف تابه نچسبد.
مرحله پنجم
به اندازه نصف ملاقه از مخلوط پنکیک بردارید و وسط ماهیتابه بریزید. توجه داشته باشید اندازه آن نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک شود. معمولا یکی دوتای اول خیلی خوب نمی شود اما نباید ناامید شوید. زمانی که روی پنکیک ها حباب زد یک طرف پنکیک شما آماده شده است. توجه کنید که روی پنکیک شما کاملا باید حباب زده باشد پس برای برگرداندن آن عجله نکنید و با صبر و حوصله اینکار را انجام دهید.
مرحله ششم
به کمک یه کفگیر چوبی به آرامی پنکیک را برگردانید و اجازه دهید آن طرفش هم روی حرارت پخته شود. معمولا برای آماده شدن هر پنکیک به یک تا دو دقیقه زمان نیاز است. با این مواد اولیه شما میتوانید 10 تا 12 عدد پنکیک برای صبحانه خود داشته باشید. این پنکیک را میتوانید به صورت کلاسیک با کره و عسل یا با
شیره انگور
،
شربت آلبالو
،
سس شکلات
،
کاتلا
به همراه میوه های مختلف هر فصل یا هر شیرینکننده دیگری که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است