طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی با پنیر لبنه
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: ۶ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
در این مقاله میخواهیم طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی را به شما آموزش دهیم. همان طور که میدانید چیز کیکها هم به صورت سرد و هم به صورت گرم (داخل فر) درست میشوند. این چیز کیک از نوع سرد است و نیازی به فر ندارد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک بادام زمینی با پنیر لبنه
بیسکویت شکلاتی کرمدار معادل دو و یکسوم پیمانه (پودر شده)
چهار بسته
کره ذوب شده
یکچهارم
پنیر لبنه آنا
۲۰۰ گرم
۲۰۰ گرم
پنیر لبنه شکلاتی
کره بادام زمینی
یکدوم پیمانه
شکر
یکچهارم پیمانه
پودر ژلاتین
دو قاشق سوپخوری
شیر سرد
یکونیم پیمانه
بادام زمینی برشته بدون پوست (خرد شده)
۵۰ گرم
خامه قنادی فرم گرفته برای تزیین
به مقدار لازم
طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی
مرحله اول
کف و دیوارههای سینی ۲۳×۲۳ سانتی متری را با کیسه نایلونی بپوشانید.
مرحله دوم
یکدوم پیمانه از پودر بیسکویت را کنار بگذارید و بقیه آن را با کره مخلوط و کف قالب بریزید و به صورت یکنواخت کف قالب خوب فشرده کنید.
مرحله سوم
پنیر لبنه ساده و کره بادام زمینی را مخلوط کنید و نیمی از مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید. مایه را کف قالب بریزید و روی آن مقداری پودر بیسکویت و بادام زمینی خرد شده بپاشید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ببندد.
مرحله چهارم
پنیر لبنه ساده یا شکلاتی را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. باقیمانده مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید و روی لایه قبلی دسر بریزید و مجددا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
پس از این مدت دسر را از قالب خارج، برش بزنید و با خامه قنادی فرم داده شده و مقداری پودر بیسکویت و بادام زمینی خرد شده تزیین و سرو کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است