طرز تهیه سوسیس خانگی ساده
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
سوسیس
اگر با مواد مرغوب و استاندارد تهیه شود، میتواند منبعی از
پروتئین
و دیگر مواد مفید باشد. اگر در خانه کودکتان عاشق سوسیس و کالباس است، یا خودتان از طرفداران این فرآوردههای گوشتی هستید، اما به دلیل مسائل بهداشتی و عدم اعتماد به محصولات کارخانهای از خوردنشان صرف نظر میکنید، پیشنهاد میدهیم سوسیس خانگی درست کنید. با طرز تهیه سوسیس خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
گوشت قرمز و سفید
۶۰۰ گرم
سیر
سه حبه
سویا چرخکرده
یکدوم پیمانه
تخم مرغ
یک عدد
آرد
۸۰ گرم
آب سرد
۱۰۰ گرم
پودر آب پنیر
۱۵ گرم
اسانس دود
دو قطره
ادویههای لازم برای تهیه سوسیس خانگی
۱۵ گرم
۱۵ گرم
پودر سیر و پودر پیاز
یک قاشق چایخوری
فلفل سفید و فلفل قرمز
یکدوم قاشق چایخوری
پودر هل، میخک و جوز هندی از هر کدام
یکدوم قاشق چایخوری
آویشن، پودر خردل و زردچوبه از هر کدام
یکدوم قاشق چایخوری
دارچین، پاپریکا و تخم گشنیز پودر شده از هر کدام
یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه سوسیس خانگی
مرحله اول
اگر برای تهیه سوسیس خانگی از گوشت تازه استفاده میکنید، گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا منجمد شود سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
مرحله دوم
گوشت، پودر سویا، شیرخشک، آرد، آب،
پودر آب پنیر
، اسانس دود، تخم مرغ، روغن و سیر را داخل مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
همه ادویهها را با هم مخلوط کنید، سپس آنها را الک کرده تا کاملا نرم شوند. ادویهها را هم به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید. مواد را از دستگاه خارج کنید و روی یک تخته قرار دهید. به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه ورز دهید تا منسجم شود.
مرحله چهارم
سوسیسساز چرخ گوشت را نصب کنید. یک طرف نایلون مخصوص سوسیس را به سری مخصوص نصب کنید و مواد را داخل چرخگوشت بریزید.
مواد که کاملا پر شد، میتواند سوسیس را در اندازههای دلخواه تقسیم کنید و با نخ مخصوص آشپزی سر و انتهای هر بخش را به خوبی ببندید.
مرحله پنجم
حالا سوسیسها را داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند. اگر بخارپز ندارید، آنها را داخل یک سبد فلزی بچینید و سبد را روی یک قابلمه در حال جوش قرار دهید. درپوش ظرف را بگذارید تا بپزد.
مرحله ششم
بعد از این که سوسیسها پختند، صبر کنید تا خنک شوند سپس دو تا سه ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت آنها را به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
سوسیسها آماده مصرف هستند.
نکات طرز تهیه سوسیس خانگی
حتما بگذارید تا مایه سوسیس خنک شود. سپس داخل نایلون را پر کنید.
میتوانید بنا به ذائقهتان مقدار ادویهها را کم و زیاد کنید و مقداری سبزیجات هم اضافه کنید.
نایلون سوسیس را میتوان از لوازم قنادیها یا فروشگاههای لوازم پلاستیکی فروشی تهیه کنید.
اگر بخواهید سوسیس مرغ داشته باشید گوشت قرمز را حذف کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است