طرز تهیه اسپاگتی بلونز رستورانی و حرفهای
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
غذاهای ایتالیایی طرفداران زیادی دارند و حتی میتوانند در میان دوستداران غذاهای سنتی ایرانی هم جای خود را باز کنند. در ادامه این مطلب، طرز تهیه یک اسپاگتی محبوب را به روش ایتالیایی به شما آموزش میدهیم. اسپاگتی بلونز با عطر سیر و پارمسان، میتواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره مهمانیتان باشد.
مواد لازم برای تهیه
اسپاگتی
۴۰۰ گرم
پودر پنیر پارمسان
۵۰ گرم
روغن زیتون
به مقدار لازم
پیاز نگینی خرد شده
یک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله
۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی
یک قاشق سوپخوری
سیر له شده
سه تا چهار حبه
کرفس نگینی خرد شده
یک ساقه
هویج نگینی خرد شده
یک عدد
گوجه فرنگی پوره شده
پنج عدد
عصاره گوشت
۵۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
برگ بو
یک عدد
طرز تهیه اسپاگتی بلونزه
مرحله اول
دو سوم یک قابلمه بزرگ را از آب پر کنید و در آن نمک و یک قاشق روغن زیتون بریزی و منتظر بمانید تو آب به جوش بیاید.
اسپاگتی را در آب جوش بریزید و وقتی رشتههای آن کمی نرم شد، آب کشی کنید.
مرحله دوم
برای تهیه سس بلونزه، در تابهای حاوی روغن زیتون مخصوص سرخ کردن، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. برای تهیه اسپاگتی بلونزه نیازی به پیاز داغ ندارید، پس قبل از طلایی شدن، گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آب گوشت کشیده شود.
مرحله سوم
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود. سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله چهارم
پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا خوش رنگ شود. سپس عصاره گوشت و برگ بو را اضافه کنید و صبر کنید تا سس به آرامی بجوشد و جا بیفتد.
مرحله پنجم
در آخر سس را با مقداری نمک و فلفل سیاه و نیمی از پودر پنیر پارمسان مزهدار کنید.
اسپاگتی را در ظرف سرو بکشید. سس بلونزهای که تهیه کردهاید را روی آن بریزد و باقیمانده پودر پارمسان را روی آن بپاشید. اسپاگتی بلونزه شما آماده است.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است