طرز تهیه شیر پلو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
شیر پلو یک غذای آذری است که به آن سوتی پلو هم میگویند. آذریها به شیر سوت میگویند به همین دلیل این غذا در بین خودشان به سوتی پلو معروف است. برای تهیه این غذا از شیر بیشتر از آب استفاده میشود. معمولا این غذا در تبریز و اردبیل در روز چهارشنبه سوری سرو میشود.
این غذا را میتوانید با ماهی دودی یا خرما و کشمش سرخ شده سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
در آن به میزان کافی زعفران و دارچین بریزید تا عطر و بوی آن در خانه بپیچد. در ادامه با طرز تهیه شیر پلو آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه شیر پلو
گلاب
یک سوم پیمانه
آب پیاز
به مقدار لازم
آب
دو پیمانه
خلال پسته
یک پیمانه
پیاز داغ
یک پیمانه
فیله مرغ
۵۰۰ گرم
دارچین
یک دوم قاشق چاییخوری
کشمش پلویی
یک پیمانه
نمک
یک قاشق چایخوری
زعفران
یک قاشق چایخوری
شیر
چهار پیمانه
کره
۲۰۰ گرم
برنج
سهونیم پیمانه
طرز تهیه شیر پلو
مرحله اول
فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه دار کنید.
مرحله دوم
برنجتان را از نیم ساعت قبل داخل آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد.
مرحله سوم
نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.
مرحله چهارم
آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید، نمک، زعفران و گلاب را هم به آنها اضافه کنید.
مرحله پنجم
نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم کنی روی آن قرار دهید تا برنج بپزد.
مرحله ششم
کشمش را با کمی کره و دارچین داخل تابهای سرخ کنید.
مرحله هفتم
فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کنید و بعد آن را در کره تفت دهید.
مرحله هشتم
برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید، فیلههای مرغ را هم روی برنج قرار دهید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است