طرز تهیه پاستا با سس پستو خانگی خوشمزه و تمام نکات آن
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
پاستا با سس پستو طعمی لذیذ و متفاوت نسبت به سایر پاستاهای دارد و بسیار محبوب است. سس پستو، نوعی سس هلندی است که برای تهیه پاستا هم از آن استفاده میشود. این سس به رنگ سبز و ترکیبات آن شامل روغن زیتون، دانه کاج اروپایی، برگ ریحان، سیر، پنیر پارمسان، خامه ترش و نمک و فلفل است.
البته باید بدانید که این سس به شکل آماده نیز در بازار عرضه میشود؛ اما مطمئن باشید پاستا با سس پستو خانگی با ریحان تازه مزه دیگری دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا دستورالعمل این پاستای خوشمزه را با سس مخصوصش یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس پستو
پاستا
300 گرم
خامه ترش کاله
یک پیمانه
پنیر پستو کاله (رنده شده)
100 گرم
استاک گوشت
یکسوم پیمانه
فیله مرغ (خرد شده)
300 گرم
سیر (بدون پوست)
چهار حبه
دانه کاج
50 گرم
برگ ریحان
150 گرم
پنیر پارمسان کاله
130 گرم
روغن زیتون
به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا با سس پستو
مرحله اول
شما برای تهیه این غذا باید
بهترین روش تهیه سس پستو خانگی
و تمام فوت و فنهای آماده کردن آن را بلد باشید. اما اگر مراحل تهیه سس پستو را نمیدانید هم نگران نباشید چرا که ما اینجاییم تا مرحله به مرحله تمام نکات تهیه آن را به بهترین شکل به شما آموزش دهیم. برای تهیه سس پستو، دانه کاج،
پنیر پارمسان
،
خامه ترش
، ۱۲۰ گرم ریحان، ۱۵۰ میلیلیتر روغن زیتون و فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس فیله مرغ را خرد کرده و به همراه پاپریکا و نمک و فلفل داخل تابه تفت دهید. در انتهای پخت سس پستو را نیز به تابه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا سس با فیله مرغ خوب مخلوط شده و مرغ را طعمدار کند.
مرحله سوم
در قابلمهای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید. پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش ریخته و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه پخته شود. زمانی که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید.
مرحله چهارم
در تابهای گود یا قابلمهای مناسب، کمی روغن زیتون بریزید. پاستای آبکش شده و سس تهیه شده را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. هر از چند گاهی تابه را تکان دهید تا مواد خوب به خورد پاستای شما برود.
مرحله پنجم
استاک گوشت را به پاستا اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود. پس از این مدت پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته،
پنیر پستو
را روی آن بریزید و آن را با برگ ریحان تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان!
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است