شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه طرز تهیه دال عدس خوشمزه و سنتی به روش جنوبی‌ها

طرز تهیه دال عدس خوشمزه و سنتی به روش جنوبی‌ها

طرز تهیه دال عدس خوشمزه و سنتی به روش جنوبی‌ها

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: 30 تا 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

دال عدس یک نوع عدس نارنجی رنگ است که ریزتر از عدس معمولی است. جنوبی‌ها با این عدس نوعی غذا یا خوراک یا خورش درست می‌کنند که بسیار خوشمزه است. نحوه درست کردن این خوراک تقریبا مانند عدسی است. این خوراک نارنجی رنگ خوشمزه، مقوی و سالم است و اگر گیاه‌خوار باشید وعده غذایی کاملی برای شما خواهد بود. پس طرز تهیه دال عدس که در آدامه آورده‌ایم را بخوانید و در تهیه کردن آن تردید نکنید. البته می‌توانید طرز تهیه سوپ دال عدس ترکیه‌ای را هم بخوانید و به شیوه متفاوت دال عدس را استفاده کنید. بیشتر بخوانید طرز تهیه ماهی میدم یا دمی لخلاخ جنوبی + روش مزه‌دار کردن انواع ماهی طرز تهیه قورمه سبزی رشتی | دستور اصیل شمالی با بادمجان طرز تهیه آبگوشت ماهی لنجو، دستور پخت اصیل و خوشمزه مواد لازم برای تهیه دال عدس عدس قرمز (دال عدس) دو پیمانه پیاز بزرگ یک عدد سیر رنده شده دو قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط دو عدد لیمو عمانی دو عدد ادویه یک قاشق چای‌خوری تخم گشنیز یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز یک قاشق سوپ‌خوری تمبرهندی به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه دال عدس مرحله اول پیازداغ طلایی شده و فراوان یکی از رازهای خوشمزه شدن و جا افتادن خوراک دال عدس است. پس ابتدا پياز را با روغن سرخ كرده طلايی رنگ كه شد سير را اضافه می‌كنيم و كمی تفت می‌دهيم سپس رب فلفل ادويه ليمو عمانی و سيب زمينی وعدس را همه با هم اضافه كرده و حرارت را كاملا ملايم كنید تا با بخار بپزد. مرحله دوم هر از چند گاهی هم مواد را زير و رو كرده تا به ته ديگ نچسبد زيرا عدس قرمز فورا به ديگ می‌چسبد بعد از اينكه عدس آب انداخت آب تمر و آب را به ميزان لازم اضافه كرده ونمک را نيز اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم مواد كاملا پخته شوند. تمر هندی را هم در آب جوش بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا در آب حل شود، سپس مایع آن را از صافی رد کنید و با پشت قاشق تمرها را به صافی فشار دهید. این مایع را در قابلمه درحال جوشیدن بریزید تا به طعم‌دار شدن دال عدسها کمک کند. مرحله سوم وقتی غذای ما جا افتاد زير آن را خاموش می‌كنيم و با گوشت كوب دال عدس را می‌کوبيم تا سيب زمينی موجود در آن بايد كاملا له شود و خوراک حالت لعاب‌دار پیدا کند. روی این خوراک خوشمزه را می‌توانید با گشنیز تزیین کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است