طرز تهیه موس مورل با خامه قنادی سولیانو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 20 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موس مورل یک دسر بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است. این نوع کیک را معمولا به صورت داغ و همراه با بستنی وانیلی میل میکنند. موس مورل در واقع یک کیک مانند کیک براونی است با این تفاوت که درون آن مایع شکلاتی وجود دارد و با برش کیک مایعی شل از داخل آن بیرون میریزد. ما تصمیم گرفتیم که این دسر خوشمزه را با خامه قنادی سولیانو تهیه کرده و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه موس مورل
خامه قنادی سولیانو
یک کیلو
شکلات اسلب سفید سوربن
۵۰۰ گرم
بستنی کاله
یک و نیم کیلو
خامه فرادما کاله
۵۰۰ گرم
شیر پرچرب کاله
یک کیلو
ژلاتین
۷۰ گرم
شیرعسل
دو قاشق غذاخوری
وانیل
به مقدار لازم
طرز تهیه موس مورل
مرحله اول
ابتدا خامه سولیانو را خوب هم بزنید بعد از اینکه خوب هم زده شد و حجم گرفت بستنی وانیلی کاله را به خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس مخلوط آنها را داخل کاسه بریزید و خامه صبحانه کاله را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله دوم
شیر پرچرب کاله را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از اینکه شیر به جوش آمد ژلاتین را کم کم به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن همچنان آن را هم بزنید. در آخرشیر عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.
شیر را به دمای ۷۰ درجه برسانید (ولرم) و سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
مرحله سوم
مایع به دست آمده را درون قالبهای سیلیکونی دلخواه بریزید و به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند تا به راحتی از قالبها بیرون بیاید.
از سس فرانسوی برای کاور کردن موس استفاده کنید و با شکلات اسلب سفید سوربن آن را تزیین کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است