طرز تهیه جامبو شلز
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
پاستا شلز یا
جامبو شلز
، پاستاهای صدفی شکلی هستند که اندازه آنها بزرگتر از دیگر پاستاها است و همین شکل و سایز خاص، امکان تهیه انواع مختلفی از غذاها و پیش غذاها را به ما داده است. یکی از انواع این غذاها، جامبو شلز است که ما آن را با
پنیر پراتوی کاله
تهیه کردیم و طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار دادهایم.
مواد لازم برای تهیه پراتو شلز
پاستا جامبو شلز بزرگ
به مقدار لازم
روغن مایع
به مقدار لازم
گوشت گوساله (چرخ کرده)
۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی
یک قاشق سوپخوری
هویج
یک عدد
کرفس
یک ساقه
سیر
دو حبه
گوجه فرنگی
پنج عدد
پودر آویشن
یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
به مقدار لازم
پنیر پراتوی کاله
۱۰۰ گرم
جعفری
به مقدار لازم
طرز تهیه پراتو شلز
مرحله اول
پاستا را به همراه مقداری نمک، در قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود. سپس آن را آبکش کنید.
مرحله دوم
پیاز را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس گوشت را به آن اضافه کرده و با پشت قاشق چوبی گوشت را از هم باز کنید و تفت دهید.
رب گوجه فرنگی،هویج و کرفس را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید سپس گوجه فرنگی پوره شده، اورگانو، مقداری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شود.
مرحله سوم
داخل پاستا (جامبو شلز) را با مخلوط گوشت پر کنید سپس در ظرف نسوز و مخصوص فر بچینید و روی آنها پنیر پراتوی کاله بریزید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کردهاید، قرار دهید تا پنیر ذوب شود. ظرف را از فر خارج کنید و روی پراتو شل را با جعفری تزیین و سرو کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است