طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه سولیانو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 12 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
کیک اسفنجی نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر و تخممرغ تشکیل داده است. در این نوع کیک با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ، خمیر تهیه و پخت میشود. منشأ نام این کیک اسفنج دریایی است و علت نامگذاری آن این است که هنگامی که کیک بریده میشود مانند اسفنج دریایی بافت این کیک نیز از تعداد بیشماری حبابهای هوایی تشکیل شده است.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی با خامه سولیانو
تخم مرغ
۱۰ عدد
شکر
350 گرم
آرد
۵۰۰ گرم
آب
200 گرم
بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری
وانیل
نصف قاشق چایخوری
پودر کارامل
یک قاشق چایخوری
خامه قنادی سولیانو
به مقدار لازم
طرز تهیه کیک اسفنجی با خامه سولیانو
مرحله اول
ابتدا تخم مرغها را به صورت زرده و سفیده ازهم جدا کنید.
سپس سفیده را با همزن میزنیم تا زمانیکه پف کند، سپس شکر و رنگ طبیعی را به آن اضافه میکنیم و در ظرفی جداگانه زرده و آب را با چنگال به هم میزنیم و به سفیده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
آرد و وانیل و بکینگ پودر و پودر کارامل را دوبار الک میکنیم و به مخلوط زرده و سفیده اضافه میکنیم ، سپس در قالب هایی که از قبل با روغن مایع چرب کردیم میریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .
بعد از اینکه آن را از فر خارج کردید با خامه قنادی سولیانو روی آن را تزیین کنید و در ظرف سروتان قرار دهید و نوش جان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است