طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 2 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
چیکن آلفردو یک غذای محبوب همگان است اکثریت این غذا را با عنوان پاستا و سس آلفردو میشناسند و یک غذای خوشمزه است که با استفاده از طعم خوب پنیر پارمسان میتواند خیلی غذای لذیذتری شده و به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
برای پخت این غذای عالی ابتدا باید پاستا و یا فتوچینی را درون آب بریزید و بگذارید که پخته شود و سپس با توجه به دستوری که در اختیارتان گذاشتهایم سس آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. دلیل خوش طعم شدن این غذا وجود خامه و پنیر در آن است که یک طعم جالب و هیجان انگیز به آن میدهد و جز پر طرفدارترین پاستاها محسوب میشود.
مواد لازم برای چیکن آلفردو با پنیر پارمسان
پودر پنیر پارمسان کاله
50 گرم
سیر
دو حبه
سینه مرغ
یک عدد
قارچ خرد شده
شش عدد
فتوچینی
150 گرم
خامه فرادما کاله
۲۰۰ گرم
جوز هندی
یک قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده
نصف پیمانه
طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان
مرحله اول
قابلمهای پر از آب را بر روی شعله ملایم قرار دهید، تا آب درون آن بجوشد. روغن زیتون و نمک را به آن اضافه کنید و سپس فتوچینیها را درون آن بریزید.
مرحله دوم
یک تابه را بر روی شعله قرار دهید و با روغن زیتون کف آن را چرب کنید. سینه مرغ را درون تابه بگذارید و روی آن نمک و فلفل بپاشید و بگذارید تا مرغ سرخ شود. قارچ و خامه را به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. سپس شیر را درون آن بریزید تا جوش بیاید. در انتها فتوچینیها را به داخل تابه منتقل کنید و پودر پارمسان را بر روی آن بریزید.
مخلوط را خوب هم بزنید و جوز هندی و سیر را نیز در حین هم زدن به آن اضافه کنید. جعفری را بر روی مخلوط داخل تابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید و سپس آن را داخل ظرف سروتان بریزید و در کنار خانواده و دوستانتان از آن لذت ببرید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است