طرز تهیه چیکن پارمسان همراه ویدیو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: 30 تا 60 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
چیکن پارمسان یک غذای ایتالیایی معروف است و معمولا در رستورانهای معتبر ایتالیایی سرو میشود و اکثر کسانی که این غذا را نوش جان کردهاند از طرفداران آن شدهاند. تهیه این غذا در خانه بسیار ارزانتر و به صرفهتر از سفارش آن در یک رستوران ایتالیایی است. چیکن پارمسان معمولا همراه با پاستا یا فتوچینی سرو میشود. اما شما میتوانید این غذای خوشمزه را بدون پاستا و با دورچین مورد نظر خود آن را سرو کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه چیکن پارمسان
فتوچینی
250 گرم
روغن زیتون
به مقدار لازم
سیر خرد شده
یک حبه
پیاز خرد شده
یک عدد
پوره گوجه فرنگی
سه فنجان
سینه مرغ
یک عدد
آرد
یک فنجان
تخم مرغ
یک عدد
پودر پنیر پارمسان کاله
۱۰۰ گرم
پودر سوخاری
یک پیمانه
طرز تهیه چیکن پارمسان
مرحله اول
برای پختن فتوچینی ابتدا درون یک قابلمه آب بریزید و آن را روی گاز بگذارید تا آب درون آن به جوش آید. روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در انتها فتوچینیها را درون آن بریزید.
مرحله دوم
برای تهیه کردن سس این غذا باید این مراحل را طی کنید. تابه را بر روی حرارت قرار دهید و کف آن را با روغن زیتون چرب کنید. پیاز و سیر خرد شده را درون آن بریزید. نمک و فلفل به همراه پوره گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید.
مرحله سوم
سینه مرغ را به صورت افقی و نازک برش دهید. نمک و روی آن فلفل بپاشید. مرغ را درون آرد سپس در تخم مرغ و بعد درون پنیر پارمسان و در آخر درون پودر سوخاری بغلتانید. و به مدت ۱۵ دقیقه آن را درون فری که از قبل داغ کردهاید بگذارید و درجه فر ۱۸۰ درجه باشد.
مرحله چهارم
فتوچینی، سس و مرغ سوخاری را داخل ظرف سروتان بگذارید سپس روی آن پنیر پارمسان اسلایس شده بچینید و پودر پنیر پارمسان را بر روی آنها بپاشید و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید و سپس روی آن فلفل بپاشید و نوش جان کنید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است