طرز تهیه موس شکلاتی با خامه قنادی سولیانو و شکلات سوربن
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 12 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
امروز با طرز تهیه یک دسر خوشمزه دیگر میهمان شما هستیم. برای امروز میخواهیم نگاهی کنیم به طرز تهیه موس شکلاتی با خامه قنادی سولیانو و
شکلات سوربن
.
مواد لازم برای تهیه موس شکلاتی با خامه
ژلاتین
یک ورق
شکلات سفید تختهای سوربن
200 گرم
شیر کاله
150 میلیگرم
خامه قنادی سولیانو کاله
200 گرم
خمیر پسته
100 گرم
پسته
100 گرم
طرز تهیه موس شکلاتی با خامه
مرحله اول
ژلاتین را ۵ دقیقه در آب سرد نرم کنید. شکلات سفید تختهای سوربن را ریز خرد کرده و در قابلمه آب کنید. در قابلمهای دیگر شیر را بجوشانید و ژلاتین را در شیر داغ حل کرده و هم بزنید.
توجه داشته باشید که شیر کاملا بجوشد و سپس به مایه شکلات اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
مرحله دوم
خامه قنادی سولیانو کاله را بزنید تا فرم بگیرد و به مخلوط شیر و شکلات اضافه کنید. یک سوم از موس را برداشته و خمیر پسته را به آن اضافه کنید. موس شکلات سفید را داخل ۴ لیوان ریخته و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
موس را روی مخلوط ریخته و بگذارید ۴ ساعت در یخچال بماند تا خودش را بگیرد. پسته ها را خرد کرده و وری موس تزیین کنید.
طرز تهیه خمیر پسته
به ازای هرکیلو پسته پودر شده ۱۸۰ گرم کره کاکائو به آن اضافه میشود، مثلا برای تهیه موس بالا که ۱۰۰ گرم خمیر پسته دارد، ۸۲ گرم پسته و ۱۸ گرم کره کاکائو نیاز داریم. به این نکته توجه کنید که کره کاکائو را به صورت بنماری آب میکنیم و پسته پودر شده اضافه میکنیم.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است