طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: ۶ نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
در رستورانهای ژاپنی غذایی به سبک هیباچی بسیار مرسوم است که با یک سس خوشمزه و خاص سرو میشود. این سس در رستورانهای ژاپنی سرو میشود اما تهیهی آن در منزل نیز کار دشواری نیست. این سس خامهای، بسیار خوش طعم و فوقالعاده است و پس از چشیدن آن حتما خودتان نیز به این را اعتراف خواهید کرد. اگر شما هم مایل هستید که طعم این سس خوشمزه را در منزل بچشید، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس برای غذای ژاپنی
سس مایونز کاله
یک و یک چهارم فنجان
آب
یک چهارم فنجان
رب گوجه فرنگی
دو قاشق چایخوری
کره کاله
یک قاشق غذاخوری
پودر سیر
یک قاشق چایخوری
شکر
یک قاشق چایخوری
پاپریکا
نصف قاشق چایخوری
فلفل هندی
یک چهارم قاشق چایی خوری
سرکه سیب
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس برای غذای ژاپنی (یا دریایی)
همهی مواد را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی در تمام آنها حل شود. سس را به مدت 6-24 ساعت در یخچال قرار دهید.
سس را با غذای ژاپنی مورد علاقهتان سرو کنید و لذت ببرید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است