طرز تهیه همبرگر رستورانی به سبک رستوران شیک شک
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کمتر از 30 دقیقه
مناسب برای: 1 نفر
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
برگر یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که طرفداران زیادی در دنیا دارد. این غذای خوشمزه با توجه به طرفداران زیادش، به شیوههای متفاوتی هم تهیه میشود. یکی از مکانهایی که سبک خاصی برای درست کردن برگر دارد رستوران شیک شک (Shake Shack) است. رستوران شیک شک خیلی سریع به یک رستوران بزرگ و ترند تبدیل شد. آنها ۸۰ فروشگاه در آمریکا افتتاح کردند. برگرهای شیک شک بسیار آبدار و جذاب هستند و به همراه یک سس هیجان انگیز و خوش طعم سرو میشوند.
سوالی که پیش میآید این است که سختی درست کردن این ساندویچ چیست؟ این ساندویچ هیچ نوع سختیای ندارد و مواد اولیه آن را به راحتی میتوانید از سوپرمارکتهای محلتان تهیه کنید و طبق دستور پختی که ما برایتان تهیه کردیم آن را آماده و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه همبرگر رستورانی
گوشت گوساله چرخ شده
250 گرم
پنیر گودا ورقهای
دو ورق
کاهو
به مقدار لازم
گوجه فرنگی
به مقدار لازم
نان همبرگر
یک عدد
مواد لازم برای سس مخصوص برگر شیک شک
سس مایونز
یک چهارم فنجان
سس کچاپ
یک سوم فنجان
سس خردل
یک قاشق چایخوری
پودر سیر
نصف قاشق چایخوری
پاپریکا
به مقدار لازم
آب خیارشور
نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه همبرگر رستورانی به روش شیک شک
مرحله اول
مواد سس شیک شک را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. آنها را حدود 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
گوشت را به دو قسمت تقسیم کنید و با دست آنها را به شکل توپ درآورید آنها را برای 15-30 ثانیه در تابهای با حرارت 375 درجه قرار دهید.
تکه گوشتهای توپی را از تابه خارج کنید و ورز دهید و با استفاده از یک وسیله مانند قاشق تختشان کنید.
یا نمک و فلفل آنها را طعم دار کنید و بین 1 تا 2 دقیقه آنها را بپزید.
مرحله سوم
هرکدام از پنیرها را روی یک تکه از برگرها قرار دهید هنگامی که پنیرها خودشان را جمع کردند یکی از برگرها را روی برگر دیگر بگذارید و آنها را بدون اینکه از هم جدا کنید از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
سس شیک شک را روی نان همبرگر بریزید و برگرها را روی آن قرار دهید.
دو قطعه گوجه فرنگی را روی برگرها گذاشته و برگ کاهو را هم جوری که گوجهها را نپوشاند روی آن قرار دهید
قسمت بالایی نان را روی آنها قرار دهید و میل کنید و لذت ببرید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است