پلو مطنجنه هندی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 1:50
مناسب برای: تعداد نفرات: 3
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- برنج 3 پیمانه
- روغن دو ق غ
- پیازداغ عسلی 3 ق غ
- قیسی زردآلو حدودا هر نفر 3 تا 4 عدد
- کشمش پلویی شسته شده 1/4 پیمانه
- گردو خرد شده 1/4 پیمانه
- فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1/4 پیمانه
- در صورت تمایل گوشت گوسفند یا گوساله و یا مرغ برای همراهی با برنج
دستور پخت
- برنج را نطابق معمول همیشگی آبکش میکنیم .
- قیسی ها را شسته و سپس با مقداری کره تفت میدهیم .
- گردو خرد شده و بعد کشمش را نیز اضافه میکنیم تا تفت بخورند . هنگام دم کردن برنج این مایه را لابلای برنج میپاشیم ودم میکنیم . هنگام سرو روی آن گشنیز خرد شده و برنج زعفرانی می ریزیم .
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است