شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه ته چین گوشت

ته چین گوشت

ته چین گوشت

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 6:00

مناسب برای: تعداد نفرات: 3

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت گوسفندی به اندازه لازم
  • برنج 4پیمانه
  • پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
  • کشمش به دلخواه
  • مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
  • پودر زیره سبز 1قاشق
  • زرد چوبه نصف قاشق
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سماغ نصف قاشق
  • پودر پیاز نصف قاشق

دستور پخت

  • ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
  • سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
  • پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه 1دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
  • سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
  • گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
  • باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
  • بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
  • کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است