شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه مرغ پلو با کشمش

مرغ پلو با کشمش

مرغ پلو با کشمش

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان پخت: 0:50

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • برنج 3 پیمانه
  • فیله مرغ 3 تا 4 عدد
  • کشمش پلویی کمی کمتر از یک پیمانه
  • ساقه کرفس ریز خرد شده ( 1 پیمانه )
  • پیاز یک عدد متوسط
  • رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی بشه
  • بهش زردچوبه اضافه کنید و کرفسها را هم اضافه کنید و تفت بدین. دقت کنید که نخ های کرفس را بگیرید بعد خردشون کنید.
  • ده دقیقه یک ربع کرفسها را بذارین تفت بخوره و کمی نرم بشه.
  • فیله های مرغ را مکعبی خرد کنید و به این مواد اضافه کنید و تفت بدین
  • بعدش رب را اضافه کنید و تفت بدین تا خامی رب گرفته بشه
  • بهش یک لیوان آب اضافه کنید و بذارین که موادتون بپزه
  • نمک هم یادتون نره در ضمن!
  • تو این فاصله برنج را آب کش کنید.
  • وقتی مرغ ها پخته شدن ( 20 دقیقه بیشتر طول نمیکشه، فیله زود می پزه) و آب مواد کشیده شد، شعله را خاموش کنید و کشمش پلویی شسته شده را بهش اضافه کنید.
  • کف قابلمه روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست دارین بذارین.
  • من یک پیمانه از برنج آب کش شده را با یک و نیم قاشق ماست ، کمی رب و کمی دارچین قاطی کردم و کف قابلمه ریختم و روش را صاف کردم. ( این ته دیگ خیلییییییییی خوشمزه میشه ، فقط حواستون باشه که نسوزه ، توش رب داره زودتر از ته دیگای دیگه برشته میشه)
  • بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه مرغ و کشمش و کمی پودر دارچین بپاشید. تا لایه آخر این کار را انجام بدین.
  • بذارین پلوی شما با حرارت ملایم بین 30 تا 40 دقیقه دم بکشه.
  • این مدل پلوهای مخلوط که مواد لا به لای برنج روغن داره دیگه از نظر من لزومی نداره که روش روغن بدیم، فقط کمی آب دور و بر برنج بریزید و بذارین دم بکشه.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است