شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه ته چین گوشت و سبزیجات

ته چین گوشت و سبزیجات

ته چین گوشت و سبزیجات

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:15

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت 250 گرم
  • برنج 3 پیمانه
  • سبزی خردشده 3 پیمانه (تره،جعفری و شوید)
  • تخم مرغ 5 عدد
  • ماست چکیده1 پیمانه
  • زعفران 1 قاشق مرباخوری.

دستور پخت

  • ابتدا سبزی را با کمک آسیاب سبزی خورد کن آکا کاملا ریز خورد میکنیم
  • گوشت خرد شده را با یک عدد پیاز وکمی نمک و فلفل می پزیم. به طوری که یک استکان کوچک آب داشته باشد.
  • برنج را جداگانه آبکش می کنیم.
  • زعفران را در کمی آب جوش دم کرده، سپس تخم مرغها را در آن شکسته و ماست و سبزی را نیز اضافه نموده و مخلوط می کنیم.
  • مقداری از برنج را نیز به مخلوط اضافه میکنیم.
  • کف تابه را با کمی روغن چرب میکنیم وبا شعله ملایم حرارت می دهیم.
  • وقتی تابه داغ شد، ابتدا کمی از مخلوط را کف تابه ریخته و گوشت پخته شده را روی آن می چینیم و سپس بقیه مواد و نهایتاً بقیه برنج را ریخته و مقدار آب گوشت باقی مانده را روی کل مواد می ریزیم و سپس با شعله کم گاز می گذاریم خوب دم بکشد.
  • زمانی که مواد خود را کاملاْْ گرفت می توانید تابه را روی گاز برگردانید (البته بهتر است قبل از برگرداندن تابه، داخل درب را با مقدار کمی کره چرب کنید).
  • اکنون با باز کردن درب تابه میزان برشته شدن غذا را بررسی کنید. چنانچه کمتر از میزان دلخواه شماست دوباره آن را به طرف قبل برگردانید و بدین ترتیب می توانید میزان برشته شدن هر دو طرف را در حد دلخواه تعیین کنید. توجه داشته باشید که در مورد ته چین و انواع کوکو طرفی از غذا که در کف اصلی تابه قرار گرفته، بدلیل آنکه دقیقاْ شکل ظرف را به خود گفته است، روی غذا محسوب می شود!

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است