شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 2:15

مناسب برای: تعداد نفرات: 7

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • برنج یک کیلو
  • گوجه فرنگی سه کیلو
  • گوشت مغز ران بدون استخوان ۷۵۰گرم
  • پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  • روغن ۱۰۰ تا ۱۵۰گرم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت

  • برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم. یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه می کنیم می گذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد .
  • گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نماییم و روی آتش ملایم می گذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم آب گوشت تبخیر شود(باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد)بعد ظرف برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در صورتی که مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده به آن اضافه می نماییم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را لای آن می ریزیم و روی قیمه را با برنج می پوشانیم در ظرف را محکم می کنیم روی آتش یا در فر نیمساعت حرارت را ۳۵۰ درجه و یکساعت ۳۰۰ درجه تنظیم می کنیم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است