سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان پخت: 1:00
مناسب برای: -
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- شیر 4 پیمانه
- برنج خیس کرده 4 پیمانه
- روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
- گلاب و عرق هل دو قاشق
دستور پخت
- شیر رو داخل قابلمه بریزین تا داغ بشه و هنگام جوشیدن برنج رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه . وقتی جوشید روغن و یا کره رو اضافه کنین . وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین .
- اگه هنوز برنج نپخته بود میتوین کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنین . پس از دم کردن برنج مراقب باشین که بیش از بیست دقیقه نمونه . این کته زود ته دیگ میبنده و ته دیگ خوشرنگی هم میشه . پس از کشیدن در دیس ، با خلال پسته تزیین وسرو کنین .
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است