کیک برنجی(غذای کره ای)
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان پخت: 1:30
مناسب برای: زمان آماده سازی: 0:30
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- 4 فنجان برنج
- 25 گرم بادام هندی
- نارگیل مکعبی خرد شده
- پودر هل
- شیره قند4 فنجان
- آب 4 فنجان
دستور پخت
- برنج را از شب پیش خیس کنید ، صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید
- سپس آن را آسیاب کنید
- ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید ،بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده ، نارگیل ، پودر هل و شیره قند اضافه کنید
- وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید
- سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود
- سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود
- بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته ، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید
- روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.پس از خارج کردن از فر آن را به شکل های مختلف در آورید
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است