شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه لپه پلو

لپه پلو

لپه پلو

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: -

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • برنج شش پيمانه
  • لپه يك و نيم پيمانه
  • گوشت گوسفندي 750 گرم
  • پياز يك عدد
  • روغن مايع سه قاشق غذاخوري
  • كره 50 گرم
  • زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  • گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم.
  • سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم.
  • لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.
  • برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.
  • براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است