شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کباب قشقایی

کباب قشقایی

کباب قشقایی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 4

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت گوسفند یک کیلو
  • پیازچه قرچ شده یک عدد
  • نان لواش دوتا سه عدد
  • روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • گوشت را با پياز و 5-6 پيمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بياوريد.
  • كف گوشت را بگيريد، اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد، شعله را كم كنيد، در ديگ را ببنديد و 2 ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
  • در پايان پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و شعله را كمی زیاد كنيد؛
  • سپس برداريد و كنار بگذاريد.
  • يك پيمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، سپس با كفگير برداريد و در سينی بگذاريد.گوشت پخته را در روغن داغ بگذاريد و بچرخانيد تا سرخ شود. با كفگير برداريد و روی نان سرخ كرده بگذاريد. داغ سر سفره ببريد

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است