شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه ژیگو گوساله

ژیگو گوساله

ژیگو گوساله

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 2

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • کره یا روغن 100 گرم
  • سیر یک بوته
  • نمک وفلفل کمی
  • یک عدد در حدود 2 تا 2/5 کیلو ران گوساله جوان

دستور پخت

  • ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم
  • روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود
  • سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ،
  • اگر آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود نصف لیوان دیگر آب می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد .
  • ژیگو را داغ داغ بالای دیس می گذاریم و سس ژیگو را صاف می کنیم و روی آن می دهیم
  • می توان داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با پوره سیب زمینی در قیف و هویج ریز پخته شده و پیاز ریز پخته تزئین کنیم .

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است