بره درسته
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: -
مناسب برای: -
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- بره ۱ عدد متوسط
- کره ۱۵۰ گرم
- روغن ۱۵۰ گرم
- ماکارونی ۱ بسته
- جگر بره ۳ عدد
- پوست نارنج ۱ فنجان
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
- پیاز داغ عسلی ۲.۵ قاشق سوپخوری
- بادام ۱.۵ قاشق سوپخوری
- پسته ۱.۵ قاشق سوپخوری
- نمک،فلفل قدری
دستور پخت
- جگر بره را ریز خرد کرده و با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل میزنیم ، بعد رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب حل میکنیم و داخل جگر میریزیم.
- بعد از یکی دو جوش از روی آتش بر میداریم و ماکارونی را در آب جوش و کمی نمک چند جوش میدهیم در صافی میریزیم تا آب آن برود ، بعد ماکارونی را با جگر مخلوط میکنیم و خلال بادام و پسته و نارنج را نیز میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و تمام مواد را خوب مخلوط میکنیم.
- بره را بدقت تمیز می کنیم و میشوئیم داخل شکم بره را کمی نمک و فلفل میزنیم و با مواد آماده شده پر می کنیم و زیر شکم بره را میدوزیم ، بعد روغن را در ظرف متناسبی میریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود.
- اطراف بره را در روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود سپس ۲ تا ۳ لیوان آب در آن ریخته و در ظرف را می بندیم تا بره آهسته بجوشد و بپزد بطوریکه زیاد له نشود و بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد ، در صورتیکه با مقدار آب فوق پخته نشد مقداری آب اضافه میکنیم و در اواخر طبخ کمی نمک به بره میزنیم و بره را درسته در دیس می گذاریم .
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است