شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کال کباب

کال کباب

کال کباب

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 2:00

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • بادنجان درشت........... 4 عدد
  • آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان
  • سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى
  • سیر.......... نیم بوته
  • نمك و فلفل.......... به اندازه كافى
  • مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم

دستور پخت

  • بادنجان‌ها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.
  • بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا كنید.
  • اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنید.
  • سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنید.
  • حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید.
  • بروید سراغ سبزى‌هایی كه شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است