کباب قزل آلا
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 1:30
مناسب برای: تعداد نفرات: 3
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- ماهی قزل آلا ۳ عدد
- بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
- روغن زیتون ۵۰ گرم
- آب لیمو به مقدار كافی
- نمك و فلفل مقداری
دستور پخت
- شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم.
- ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است