شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کباب قزل آلا

کباب قزل آلا

کباب قزل آلا

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 3

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ماهی قزل آلا ۳ عدد
  • بادام پوست گرفته ۵۰ گرم
  • روغن زیتون ۵۰ گرم
  • آب لیمو به مقدار كافی
  • نمك و فلفل مقداری

دستور پخت

  • شكم ماهی را چاك می دهیم و محتویات شكم را خارج می كنیم. و ماهی را می شوییم و سپس آن را خشك می كنیم. بعد آبلیمو و نمك و فلفل را مخلوط می كنیم . و مقداری از آن را داخل شكم و به بدن ماهی می مالیم. سپس ماهی ها را در ظرف نسوز می چینیم . روغن را روی ماهی میدهیم وبادام را روی ماهی می پاشیم.
  • ظرف رادرپنجره وسط فر به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۰۰ درجه و سپس ۱۵ دقیقه هم با حرارت ۳۵۰ درجه می گذاریم بماند. باید ماهی پخته و بادام ها طلایی شود . به طوری كه ماهی زیاد خشك نشود. پس از پخت می توانیم مقداری جعفری خرد شده روی آن بپاشیم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است