شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کباب فیله ماهی

کباب فیله ماهی

کباب فیله ماهی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: چربی: 46

مناسب برای: تعداد نفرات: 2

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • فيله بدون استخوان و پوست گرفته ٧٥٠ گرم
  • آب ليمو ٣ قاشق سوپ خوری
  • سير ریز خرد شده ٣ حبه
  • ریحان تازه خرد شده ٢ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون ١ قاشق سوپ خوری
  • سس سویا ١ قاشق سوپ خوری
  • فلفل ٠٫٢٥ قاشق چای خوری
  • مخلوط سبزیجات کباب شده به مقدار لازم
  • برش ليمو دلخواه

دستور پخت

  • ماھی را با آب شسته و با پارچه تميزی خشک کنيد.
  • آبليمو، سير، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنيد و این مایه را با قلمموی مخصوص روی قطعات ماھی بماليد.
  • ماھیھا را در ميان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقيما بر روی ذغال گداخته قرار دھيد.
  • اگر فيله ھا حدود ١٫٥ سانتيمتر ضخامت دارند، آنھا را به مدت ٤ تا ٦ دقيقه و یا زمانی که گوشت ماھی حالت ورقه ورقه پيدا کند، کباب کنيد.
  • در ميانه کار کباب کردن باز ھم از باقيمانده سس روی ماھی ھا بماليد.
  • اگر ماھی را به قطعاتی ضخيم تر بریده اید، در ميانه کباب کردن یک بار آنھا را روی آتش برگردانيد.
  • ماھی را با سبزیجات کبابی و برشھای ليمو سرو کنيد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است