شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه املت پیاز

املت پیاز

املت پیاز

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:45

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
  • پياز (خلال‌شده) 4 عدد بزرگ
  • سير (خرد شده) يك قاشق سوپخوري
  • پونه (خرد شده) 2 قاشق سوپخوري
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • آب 2 قاشق سوپخوري
  • تخم‌مرغ 10 عدد
  • پنير پارمزان 3 قاشق سوپخوري
  • جعفري (خردشده) 2 قاشق سوپخوري

دستور پخت

  • روغن را درون تابه بريزيد و آن را روي حرارت ملايم بگذاريد. سپس پياز، سير و پونه خردشده را درون تابه بريزيد و سرخ كنيد تا پياز كاملا نرم و قهوه‌اي شود.
  • نصف مقدار نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و به هم بزنيد.
  • حالا آب را به آن اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد تا بخارپز شود. شما مي‌توانيد تا اين مرحله را روز قبل نيز انجام دهيد و بعد از آماده شدن، آن را درون يخچال بگذاريد.
  • تخم‌مرغ‌ها را در يك ظرف جداگانه بشكنيد و خوب به هم بزنيد تا كف كند.
  • سپس پنير پارمزان و جعفري را به آن اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد.
  • باقي نمك و فلفل را به مواد اضافه كنيد.
  • تخم‌مرغ را درون تابه پياز بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد.
  • وقتي تخم‌مرغ‌ها كاملا و به طور يكنواخت تمام كف تابه را گرفت تابه را به عقب و جلو تكان دهيد تا به كف تابه نچسبد.
  • كم‌كم تخم‌مرغ شروع به بسته‌شدن مي‌كند. وقتي تخم‌مرغ از زير شروع به سفت شدن كرد ديگر تابه را تكان ندهيد. بگذاريد تا خود را بگيرد. در اين حالت روي تخم‌مرغ‌ها آبكي ولي زير آن سفت است.
  • با يك قاشق كوكو را از تابه جدا كنيد و آن را آرام درون يك بشقاب سر بدهيد. يك بشقاب ديگر روي آن بگذاريد و هر دو را با هم نگه داريد. ظرف را برگردانيد تا كوكو برگردد.
  • حالا كوكو را درون تابه برگردانيد آن را روي حرارت زياد بگذاريد تا طلايي شود. اين كار حدود 2 دقيقه طول مي‌كشد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است