شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه املت شکم پاره قارچ و ذرت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:45

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • تخم مرغ=2 عدد
  • قارچ=100 گرم
  • ذرت=100 گرم
  • پنیر پیتزا =به میزان لازم
  • نمک و آویشن= به میزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم
  • سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و درون ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود
  • بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .
  • لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد درون ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم .

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است