شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه املت ماهی سالمون دودى

املت ماهی سالمون دودى

املت ماهی سالمون دودى

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:00

مناسب برای: تعداد نفرات: 6

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • 4 قاشق غذاخوری کره
  • 8 عدد تخم مرغ، کمی زرد شده
  • 4 قاشق غذاخوری خامه پرچرب
  • 225 گرم ماهی سالمون دودی، پوست کنده و بدون استخوان خرد شده
  • 2 قاشق غذا خوری سبزی معطر
  • کره برای مالیدن روی نان
  • نمک و فلفل
  • پیاز کوهی تازه خرد شده و مقداری پیازچه برای تزئین
  • برش های لیمو برای سرو

دستور پخت

  • کره را در قابلمه بزرگی آب کنید و وقتی شروع به کف کردن کرد، تخم مرغ ها را اضافه کنید. بگذارید چند لحظه بماند تا شروع به سفت شدن کنند. سپس به آرامی هم بزنید و تخم مرغ های پخته را در ماهی تابه تکان دهید تا تخم مرغ های پخته را در ماهیتابه تکان دهید تا تخم مرغ های نپخته جا به جا شده و خود را بگیرند. یک دقیقه صبر کنید، سپس دوباره این کار را تکرار کنید.
  • قبل از پخت همه تخم مرغ ها، خامه، ماهی سالمون دودی ریش شده و سبزی های خرد شده را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا درهم آمیخته شوند. مراقب باشید که تخم مرغ ها زیاد از حد نپزند.
  • در همین فاصله، هر دو طرف نان گرد (ساندویچ سرد) را تست کنید. اگر دوست دارید روی نان ها را کره بیشتری بمالید. دو نصفه نان تست شده، درون 4 بشقاب مخصوص پذیرایی قرار دهید.
  • وقتی تخم مرغ ها پختند، آنها را روی نان ها تقسیم کنید. روی این مواد پیاز کوهی خرد شده بریزید، ادویه اضافه کنید، و با پیازچه خرد شده روی آن را تزیین نمایید، غذا را گرم سرو نمایید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است