شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه املت تره فرنگی و اسفناج

املت تره فرنگی و اسفناج

املت تره فرنگی و اسفناج

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 3

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • روغن مايع دو قاشق غذاخوري
  • فلفل‌ دلمه ‌اي قرمز خرد شده يك عدد
  • پودر زيره يك قاشق چايخوري
  • تره‌ فرنگي حلقه شده (ريز) سه عدد
  • برگ كوچك اسفناج 150 گرم
  • تخم‌ مرغ درشت 5 تا 6 عدد
  • ريحان و جعفري تازه خرد شده يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
  • پنير پيتزا رنده شده یک و نیم پيمانه (اختياري)

دستور پخت

  • روغن را در تابه بزرگي حرارت داده و فلفل ‌دلمه ‌اي را به مدت پنج تا هفت دقيقه در آن سرخ كنيد. سپس زيره را به آن بيفزاييد.
  • بعد از دو دقيقه تره‌ فرنگي ‌ها را در تابه بريزيد و در را آن ببنديد تا پنج دقيقه تفت خورده و نرم شوند. آن گاه مقداري نمك و فلفل روي تره‌ فرنگي بپاشيد.
  • اسفناج‌ ها را به صورت درسته روي تره ‌فرنگي بريزيد و در تابه را ببنديد تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقيقه مواد را هم بزنيد.
  • تخم‌ مرغ را به همراه نمك، فلفل، كمي زيره، ريحان و جعفري خرد شده در كاسه ‌اي بريزيد و سپس آن ها را خوب هم بزنيد.
  • مايه حاصله را روي مخلوط داخل تابه بريزيد و در تابه را ببنديد تا تخم ‌مرغ با حرارت ملايم بپزد و سفت شود.
  • در صورت تمايل پنير رنده شده را روي املت بپاشيد و آن را چند دقيقه در فر داغ بگذاريد تا پنير آب شده و كمي طلايي شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است