بورانی هویج (کردی)
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 0:05
مناسب برای: -
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- هویج 3عدد بزرگ ، نگینی خرد شده
- برنج آش ( گرده ) 1/5پیمانه
- کره 100 گرم
- نخودفرنگی نصف پیمانه
- جعفری ساطوری 1 قاشق غذا خوری
- ماست 1 پیمانه
- سیر له شده ا حبه
- تخم مرغ 3 عدد
دستور پخت
- نصف کره را در ماهيتابه گودی ریخته بعد از ذوب شدن، هویج را اضافه کرده و در ماهتابه را میگذاریم.
- هر از گاهی هم میزنیم، تا هویج نرم شود سپس برنج را اضافه کرده، تفت میدهیم، ،نخودفرنگی و جعفری را هم اضافه کرده، و هم ميزنيم
- آب را اضافه کرده ، در ماهتابه را میگذاریم.
- وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم میکنیم تا آرام آرام برنج پخته و نرم شود ، نباید آب آن کامل کشیده شود،
- ماست را در پیاله ریخته سیر را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم
- در ماهتابه دیگری بقیه کره را ریخته، تخم مرغ ها را نیمرو میکنیم،
- غذا را درون پیاله ای ریخته حالت داده در بشقاب برمیگردانیم.
- 2 قاشق ماست روی آن ریخته و 1 عدد تخم مرغ را کنار ان میگذاریم
- با نان سنگک نوش جان میکنیم.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است