خوراک بامیه
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 1:15
مناسب برای: تعداد نفرات: 2
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- بامیه متوسط :350 تا 400 گرم
- سیر :سه حبه
- پیاز متوسط :دو عدد
- گشنیز خرد شده :3 قاشق غذا خوری
- پودر گشنیز :نصف قاشق چایخوری
- نمک :به میزان لازم
- آب لیمو ترش تازه :3 تا 4 قاشق غذا خوری
- آب :یک استکان
- فلفل دلمه ای خرد شده :2 قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی متوسط :سه عدد (درشت خردشده )
- فلفل سیاه :یک قاشق سر صاف مربا خوری(در صورت تمایل به تند بودن غذا می توان از فلفل قرمز استفاده کرد)
دستور پخت
- ابتدا بامیه ها را حلقه حلقه می کنیم .
- یکی از پیاز ها را با گشنیز خرد شده وسیر هاو نصف پیمانه آب وفلفل سیاه در مخلوط کن ریخته ومخلوط می کنیم
- از طرفی پیاز دیگر را خلالی کرده ودر مقدار کمی روغن سر تفت می دهیم .
- احتیاج به تغییر رنگ پیاز نیست فقط همین که کمی تفت بخورد کافیست .
- مواد داخل مخلوط کن را به پیاز ها اضافه کرده وچند دقیقه ای روی شعله گاز هم می زنیم تا مخلوط شود .
- بامیه های خرد شده را نیز به مواد اضافه کرده ودوسه دقیقه ای هم می زنیم .
- گوجه فرنگی های درشت خرد شده را هم به مواد اضافه کرده وآخر از همه فلفل دلمه ای وپودر گشنیز را اضافه می کنیم .
- ترشی ونمک غذا را با آبلیمو ونمک اندازه کرده مواد را داخل ظرف پیرکسی که بعد از ریختن مواد به اندازه ی یک بند انگشت یا بیشتر خالی باشد،با سر بسته داخل فر 180 درجه سلسیوس به مدت 8 تا 10 دقیقه در طبقه دوم فر قرار می دهیم .
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است