شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پیتزا باگت

پیتزا باگت

پیتزا باگت

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 2

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • پنیر موزارلا= 1/2 فنجان خرد شده
  • سس مارینارا =1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • باگت= 1عدد
  • پونه کوهی و نمک وچاشنی لیمو و فلفل= به میزان دلخواه
  • پپرونی یا ژامبون یا تکه های مرغ باقی مانده از غذای قبل یا سبزیجات پخته شده =نصف فنجان

دستور پخت

  • باگت را از عمودی به 2 قسمت تقسیم میکنیم(از نان فرانسوی نیز میشود استفاده کرد).
  • روی هر تکه 1یا 2قاشق سس پخش می کنیم.
  • نیمی از پنیر،پونه،گوشت یا سبزی مورد استفاده به دلخواه و بقیه پنیر را روی باگت می چینیم و با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است