پیتزا باگت
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 0:30
مناسب برای: تعداد نفرات: 2
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- پنیر موزارلا= 1/2 فنجان خرد شده
- سس مارینارا =1 تا 2 قاشق غذاخوری
- باگت= 1عدد
- پونه کوهی و نمک وچاشنی لیمو و فلفل= به میزان دلخواه
- پپرونی یا ژامبون یا تکه های مرغ باقی مانده از غذای قبل یا سبزیجات پخته شده =نصف فنجان
دستور پخت
- باگت را از عمودی به 2 قسمت تقسیم میکنیم(از نان فرانسوی نیز میشود استفاده کرد).
- روی هر تکه 1یا 2قاشق سس پخش می کنیم.
- نیمی از پنیر،پونه،گوشت یا سبزی مورد استفاده به دلخواه و بقیه پنیر را روی باگت می چینیم و با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است