شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه مرغ ترش چینی

مرغ ترش چینی

مرغ ترش چینی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • یک و نیم کیلو= سینه مرغ با استخوان
  • یک قاشق سوپ خوری= سرکه
  • یک قاشق سوپ خوری =سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری =نمک
  • 2 عدد =تخم مرغ
  • یک چهارم فنجان= آرد ذرت
  • نصف قاشق چای خوری= بکینگ پودر
  • 2 فنجان =روغن گیاهی
  • یک سوم فنجان= شکر
  • یک قاشق سوپ خوری= آرد ذرت
  • یک فنجان= آب مرغ
  • یک قاشق سوپ خوری= آب لیمو
  • یک قاشق چای خوری= نمک
  • یک عدد= لیمو
  • 2 قاشق سوپ خوری= روغن گیاهی

دستور پخت

  • در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید .
  • در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود .
  • دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
  • شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
  • لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید .
  • مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
  • سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید .

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است