شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه میرزا قاسمی(گیلان)

میرزا قاسمی(گیلان)

میرزا قاسمی(گیلان)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:15

مناسب برای: تعداد نفرات: 3

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • بادمجان دلمه= 5 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی= 500 گرم
  • پیاز متوسط= 2 عدد
  • سیر= 3 پر
  • تخم مرغ= 2 عدد
  • نمک و روغن= به مقدار کافی

دستور پخت

  • بادمجان را روی آتش کباب کرده(می توان آن را روی گاز کباب کرد) و پوست آنرا بگیرید و با گوشت کوب له کنید.
  • پیاز را رنده کرده و سیر را کوبیده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند سپس بادمجان له شده را نیز اضافه کرده و سرخ کنید(مرتب هم بزنید زیرا ته می گیرد)
  • وقتی بادمجان سرخ شد، گوجه فرنگی را رنده کرده و به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
  • تخم مرغ ها را با مقداری نمک به مایه اضافه نموده خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.پس از بسته شدن تخم مرغ غذا آماده است.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است