روماکی
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 1:35
مناسب برای: تعداد نفرات: 6
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- جگر مرغ =نیم کیلو
- 12 باریکه =گوشت گاو
- یک چهارم فنجان= سس سویا
- نصف قاشق چای خوری= پودر زنجبیل
- نصف قاشق چای خوری =پودر چیلی
دستور پخت
- جگر ها را به دو نیم کرده ، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید .
- هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید .
- آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته ، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید .
- نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده ، گوشتها را از همه طرف به مدت 20 دقیقه برشته کنید تا ترد شوند .روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید .
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است