شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه روماکی

روماکی

روماکی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:35

مناسب برای: تعداد نفرات: 6

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • جگر مرغ =نیم کیلو
  • 12 باریکه =گوشت گاو
  • یک چهارم فنجان= سس سویا
  • نصف قاشق چای خوری= پودر زنجبیل
  • نصف قاشق چای خوری =پودر چیلی

دستور پخت

  • جگر ها را به دو نیم کرده ، باریکه های گوشت را نیز از وسط به دو نیم کنید .
  • هر یک از باریکه های گوشت را دور یک نیمه جگر بپیچید و با خلال دندان انتهای آن را محکم ببندید .
  • آنها را داخل یک سینی پخت گذاشته ، سس سویا را با ادویه جات مخلوط کرده روی گوشتها بریزید .
  • نیم ساعت آن را در یخچال گذاشته و کباب پز را از قبل داغ کرده ، گوشتها را از همه طرف به مدت 20 دقیقه برشته کنید تا ترد شوند .روماکی ها را بصورت داغ سرو کنید .

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است