شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری تراوا

سینه مرغ سوخاری تراوا

سینه مرغ سوخاری تراوا

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:45

مناسب برای: تعداد نفرات: 3

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • سينه مرغ يك عدد
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • شیر نصف پيمانه
  • آرد سفيد يك پيمانه
  • آرد سوخاري يك پيمانه
  • ادويه يك قاشق چايخوري
  • قارچ پخته‌شده دو قاشق غذاخوري
  • پنير گودا 20 گرم
  • فلفل دلمه‌اي رنگي يك قاشق غذاخوري
  • اسفناج پخته شده يك قاشق غذاخوري
  • ژامبون يك ورق
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  • سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن مي‌زنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن مي‌گذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار مي‌دهيم.
  • آن‌گاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخم‌مرغ و شير آغشته مي‌كنيم.
  • در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري مي‌غلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كرده‌ايم قرار مي‌دهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد.
  • در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه مي‌گذاريم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در اين لحظه غذا آماده است.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است