شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کشک بادمجون با گوشت

کشک بادمجون با گوشت

کشک بادمجون با گوشت

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:00

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • بادنجان متوسط= 8 عدد
  • کشک غلیظ= 2 فنجان
  • گردوی چرخ کرده= یک فنجان
  • نعناع داغ= 2 قاشق سوپخوری
  • سیر داغ =3 قاشق سوپخوری
  • گوشت چرخ کرده= 150 گرم
  • روغن= به مقدار کافی
  • زردچوبه= یک قاشق چایخوری
  • پیاز رنده شده =یک قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل =به قدر لازم

دستور پخت

  • بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه می کنیم. کمی نمک روی آنها پاشیده و در روغن سرخ می کنیم.
  • کشک را با دو لیوان آب داغ به بادنجان ها اضافه کرده و می گذاریم با شعله ی ملایم بپزند.
  • پیاز را کمی در روغن تفت داده و گوشت چرخ کرده را با پیاز تفت می دهیم.
  • نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده ، صبر می کنیم گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد و آبش کشیده شود.
  • کشک بادنجان را در دیس کشیده، گوشت را روی آن می ریزیم.
  • یک قاشق سیرداغ و گردوی چرخ کرده را هم روی آن می ریزیم. سپس چند قاشق کشک را جدا بر روی آن ریخته و سیر داغ و نعناع داغ را هم روی کشک می ریزیم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است