شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 2:00

مناسب برای: تعداد نفرات: 3

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • سینه مرغ: 1 عدد
  • قارچ: 3 عدد
  • سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
  • پنیر مازارلا: 2/1 لیوان
  • گوجه فرنگی بدون پوست: 1 عدد
  • آب: 2 قاشق غذا خوری
  • جعفری: 5 ساقه
  • آرد سفید: 3 قاشق غذا خوری
  • پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه

دستور پخت

  • ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند )
  • مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم.
  • سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
  • سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم.
  • کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است