شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس قارچ

مرغ سرخ کرده با سس قارچ

مرغ سرخ کرده با سس قارچ

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:30

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • سینه مرغ=۲ عدد
  • روغن زیتون=یک قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط= یک عدد، خرد شود
  • سیر=2 حبه
  • آویشن ن=صف قاشق چای‌خوری
  • پودر سبزی‌جات معطر =۲- ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل= به مقدار لازم
  • قارچ=۲۵۰ گرم
  • خامه= ۴/۳ پیمانه
  • سس سویا= یک قاشق غذاخوری
  • آرد ذرت=یک قاشق غذاخوری
  • کره یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  • فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
  • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • روی سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
  • در این میان، در یک تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  • تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.
  • مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
  • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
  • در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
  • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
  • کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
  • سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است