شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه دلمه برگ مو آذربایجان

دلمه برگ مو آذربایجان

دلمه برگ مو آذربایجان

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 4:00

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت چرخ کرده : 2 پیاله
  • پیاز رنده شده مقداری
  • لپه نیم پز شده 5/2 تا 3 پیاله
  • تره و مرزه خشک شده 2 تا 5/2 پیاله(میتوان داز شوید هم بجای تره و مرزه استفاده کرد)
  • برنج ایرانی شسته شده و خیس خورده : 2 پیاله
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • ماست چکیده ترش 4 یا 5 قاشق
  • برگ گل محمدی خشک برا ی عطر و بوی بیشترمقداری
  • برای تزئین : مخلوط پیاز سرخ شده و زرشک قرمز

دستور پخت

  • ابتدا تقریبا دو پیاله گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و پیاز نگینی خرد شده سرخ میکنیم.
  • لپه های نیم پز شده و سبزیجات و برنج و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و هم میزنیم.
  • بعد مقداری گل محمدی اضافه میکنیم تا بیشتر معطر شود.
  • در نهایت ماست چکیده ترش را اضافه کرده و کمی هم روغن به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
  • وقتی مواد بخوبی با هم مخلوط شد به قاشق چایخوری اندکی داخل برک مو قرار داده و به طریقی که در عکسها مشاهده میکنید دلمه را میپیچیم.
  • بعد روی دلمه ها بشقاب کوچکی قرار میدهیم تا هنگام پخت از هم باز نشوند.
  • سپس آب را روی دلمه ها اضافه میکنیم. با حرارت کم حدود نیم ساعت میپزیم.بعد از اتمام پخت، دلمه ها را داخل دیسی کشیده و روی آن را با مخلوط زرشک و پیاز داغ تزیین میکنیم. میتوانید به دلخواه برای ترش مزه شدن دلمه خها مقداری گوجه سبز روی بشقابی که روی دلمه ها قرار میدهید بریزید و در تزیین هم از آن کمک بگیرید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است