شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان

رولت مرغ و بادمجان

رولت مرغ و بادمجان

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 2:00

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • بادمجان:چهار عدد
  • گوجه‌فرنگی و ران مرغ:از هر کدام سه عدد
  • سیر:دو حبه
  • رب گوجه‌فرنگی:یک قاشق سوپخوری
  • فلفل سبز:شش عدد
  • نمک و فلفل و آب و روغن:به میزان لازم

دستور پخت

  • بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت طولی برش زده و در روغن کمی سرخ کنید.
  • مرغ بدون استخوان را خورشی تکه‌تکه کرده و در کمی روغن سرخ کنید. سیر خردشده و رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و کمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود.
  • سپس بین هر بادمجان‌ یک عدد گوشت مرغ قرار داده و رول کنید و روی آن یک گوجه‌فرنگی و یک فلفل قرار داده و با خلال دندان محکم کرده و سس گوجه‌فرنگی را هم روی آن اضافه کنید.
  • در فر ۱۸۰درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فلفل و گوجه‌فرنگی کبابی شود یا روی اجاق آنها را کبابی کرده و بعد روی بادمجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است