شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه ماهی برگر با نان تست

ماهی برگر با نان تست

ماهی برگر با نان تست

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:00

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • پیاز خرد شده یک پیمانه
  • ریحان خرد شده تازه:‌ یک چهارم پیمانه
  • نمک:‌ یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • فیله ماهی: نیم کیلو، ‌چرخ شود.
  • سس فلفل تند: یک قاشق چای‌خوری
  • سفیده یک تخم‌مرغ بزرگ
  • اسپری روغن
  • نان تست: ‌8 برش

دستور پخت

  • در یک کاسه بزرگ، پنج ماده اول این برگر را با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه کوچکی، سس فلفل تند را با سفیده تخم‌مرغ خوب با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط ماهی اضافه کرده و هم بزنید.[نکته بهداشتی روز: مراقب جیوه در ماهی‌ها باشید ]
  • مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت پاته با ضخامت یک ونیم ساننی‌متر درآورید.
  • تابه را روی حرارت متوسط، گرم کنید.
  • با اسپری روغن، روی هرکدام از پاته‌ها را روغن اسپری کنید وهر طرف آن‌ها را درون تابه به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌که خوب سرخ شوند سرخ کنید.
  • ماهی‌های برگر شده داغ را درون نان‌های تست قرار داده و میل کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است