شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه ماهی شکم‌پر

ماهی شکم‌پر

ماهی شکم‌پر

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کالری: 1450

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ماهی قزل‌آلا 1 عدد 800 کیلوکالری
  • پیاز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
  • گشنیز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
  • سیر تازه خرد شده نصف لیوان 10کیلوکالری
  • رب انار 3 قاشق غذاخوری 5 کیلوکالری
  • گردو 10 عدد 225 کیلوکالری
  • روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری 270 کیلوکالری
  • کره 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری
  • آب‌لیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه

دستور پخت

  • رو و داخل شکم ماهی را با آب‌لیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
  • پیاز را در تابه‌ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته‌اید، تفت دهید.
  • پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.
  • حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
  • ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.
  • ته تابه‌ای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتی‌گراد) بگذارید.
  • پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است