ماهی شکمپر
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کالری: 1450
مناسب برای: تعداد نفرات: 4
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- ماهی قزلآلا 1 عدد 800 کیلوکالری
- پیاز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
- گشنیز خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
- سیر تازه خرد شده نصف لیوان 10کیلوکالری
- رب انار 3 قاشق غذاخوری 5 کیلوکالری
- گردو 10 عدد 225 کیلوکالری
- روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری 270 کیلوکالری
- کره 1 قاشق غذاخوری 90 کیلوکالری
- آبلیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زعفران به میزان دلخواه
دستور پخت
- رو و داخل شکم ماهی را با آبلیموی تازه آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
- پیاز را در تابهای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریختهاید، تفت دهید.
- پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.
- حالا گشنیز خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید.
- ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.
- ته تابهای نچسب را با 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا چرب کنید و ماهی را در آن قرار دهید و تابه را در فر (با دمای 180 درجه سانتیگراد) بگذارید.
- پس از گذشت 40 دقیقه، ماهی آماده سرو کردن خواهد بود. البته 10 دقیقه قبل از بیرون آوردن غذا برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید و آن را با یک قاشق غذاخوری کره آب شده آغشته کنید و بگذارید در فر برشته شود.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است